Selecteer een pagina

Woningen

Kloosters, scholen, kerken en ander maatschappelijk vastgoed. Ons land telt tal van authentieke gebouwen die niet meer in de oorspronkelijke functie in gebruik zijn, maar waar wél iets heel moois van te maken valt. In de afgelopen jaren hebben wij diverse gebouwen mogen herontwikkelen. Wij vinden het daarbij van belang kwalitatieve, betaalbare, duurzame en toekomstbestendige woningen te realiseren.

imvest combineert oud en nieuw

Old meets new

Zo veranderen we een klooster in een kwalitatief appartementengebouw, een rijksmonumentaal schoolgebouw uit 1940 in een hippe en unieke woonhotspot en een voormalig bedrijfspand met omliggende grond in een gecombineerd woningbouwproject met daarin 21 nieuwe woningen. Wat al onze woningbouwprojecten met elkaar gemeen hebben, is dat we de bestemming optimaliseren terwijl we het karakter van het gebouw bewaren en versterken voor de toekomst. We voegen waarde toe aan een gebouw door oud met nieuw te combineren.

 

Doelgroepspecifiek wonen

Iets wat richting toekomst steeds vaker op onze agenda staat, is het ontwikkelen van zorgvastgoed en woningen voor speciale doelgroepen. Seniorenwoningen, zorgwoningen voor mensen met een geestelijke of lichamelijke handicap; elke woning moet aan specifieke eisen en wensen voldoen en wordt door ons passend ontwikkeld.

 

imvest doelgroep specifiek wonen

Bedrijfshuisvesting

Bent u op zoek naar de optimale huisvesting voor uw organisatie en zou u het liefst alles uitbesteden aan één partij die overal aan denkt? Een creatieve en flexibele huisvestingspartner die weet hoe belangrijk het voor u is dat het gebouw de juiste uitstraling en een optimale functionaliteit heeft? Die begrijpt dat u een prettige werkomgeving voor uw medewerkers wenst, met u meedenkt vanuit uw bedrijfsproces én uiteraard alle relevante kennis in huis heeft? Dan maken wij heel graag kennis met u.
vaste huisvestigspartner

Vaste huisvestingspartner

Als ervaren huisvestingspartner staan we u bij in alle voorkomende huisvestingsvraagstukken. Onze toegevoegde waarde zit in onze deskundigheid op het gebied van bouwtechnische, financiële, fiscale, juridische en duurzaamheidsaspecten. Door het inzetten van deze kennis en ons kwalitatieve en grote relatienetwerk dragen wij bij aan uw succesvolle ondernemerschap. We leveren maatwerk en doen dit op een kostenefficiënte manier, wat zich vertaalt in een aangename huurprijs voor u.

 

Van inventarisatie tot beheer

Op basis van uw wensen en eisen gaan wij op zoek naar een geschikte locatie voor uw bedrijf. Hebben we de best beschikbare plek gevonden, dan ontwerpt ons projectteam samen met onze architect een optimaal passend gebouw en rekenen we het project door. Wij doen dit in eerste instantie vrijblijvend. Vervolgens doen we u een interessant huuraanbod voor een turn key ontwikkeling en realisatie, waarbij wij het hele proces uit handen nemen. Wij regelen alles rondom de aankoop van de locatie en verzorgen de benodigde omgevingsvergunningen en de (ver)bouw zelf. Is het pand eenmaal opgeleverd, dan zorgen wij ervoor dat het kwalitatief goed onderhouden blijft. Ook een sale-en-lease-back-constructie, waarbij u uw pand aan ons verkoopt en vervolgens terug huurt, behoort tot de mogelijkheden.

imvest