Selecteer een pagina

Over Ons

Sommige mensen noemen ons project- of planontwikkelaar. Anderen spreken over ons als vastgoedondernemer, bouwmanager, vastgoedbelegger of vastgoedbeheerder. Hoe u ons ook noemt en in welke rol u ons ook inschakelt, we bedenken altijd een integrale oplossing voor uw vastgoeduitdaging. Gewoon, omdat we pas tevreden zijn als u het bent.

integrale vastgoed aanpak

Integrale vastgoedaanpak

Met integraal bedoelen we dat we niet alleen commercieel vastgoed ontwikkelen, maar ook realiseren en beheren. Ons eigen projectteam werkt hiervoor samen met vaste bouwpartners, zoals architecten, aannemers, constructeurs, adviseurs en installateurs. Door het technisch onderhoud van onze gebouwen in eigen beheer uit te voeren, weten we zeker dat het goed en tijdig gebeurt en dat de gebruikswaarde van het gebouw hoog blijft. U heeft daarbij altijd een vast aanspreekpunt en werkt iedere dag in een optimale werkomgeving die voldoet aan alle wensen en eisen. Zowel nu als in de toekomst.

Al ruim 10 jaar uw vastgoedpartner

IMvest Vastgoed is opgericht in 2010, waarbij we begonnen met de ontwikkeling en realisatie van een high end full service carwash. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot professionele organisatie met kennis van zaken. Gedreven als we zijn, proberen we altijd het verschil te maken voor onze stakeholders. Door onze persoonlijke en kundige benadering is het aangenaam samenwerken met ons. Het feit dat we vanuit een solide en onafhankelijke financiële basis opereren, draagt ook bij aan de vertrouwensband met onze relaties.

hoogste punt cargglass sittard

Team IMVest

Eigenaren Marlène van der Donk (bedrijfskunde en makelaardij) en Roland van Heeswijk (bouwtechnische bedrijfskunde) vullen elkaar goed aan. Zij delen hun gedrevenheid en vinden het creëren van huisvesting – in welke vorm dan ook – elke keer weer een inspirerend proces. Samen acquireren zij nieuwe projecten en werken ze deze uit. Marlène richt zich hierbij in het bijzonder op financiën, fiscale en juridische zaken en commercieel beheer. Roland is gespecialiseerd in projectontwikkeling, projectmanagement, bouwgerelateerde activiteiten en technisch beheer.