It is a long established fact

Welkom bij IMvest the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic

Washin 7

Oplevering Washin7 Roosendaal

Op vrijdag 15 juli jl. heeft IMvest op een feestelijke wijze deze unieke indoor Carwash opgeleverd aan Washin7. Het gebouw bestaat uit een vloeroppervlak van circa 2.100 m2 met circa 150 m2 inpandige kantoren. Bij de ontwikkeling en realisatie van het pand heeft IMvest extra aandacht besteed aan de specifieke eisen die gesteld worden aan een indoor Carwash. Zo zijn speciale wand- en vloercoatings gebruikt en is rekening gehouden met de waterbelasting op diverse materialen. Dankzij een zorgvuldige voorbereiding heeft IMvest dit bijzondere gebouw turn-key kunnen opleveringen binnen een bouwtijd van 21 weken.

Washin7

Washin7 is een nieuw concept in Nederland op het gebied van autowasstraten waarbij door een overdekte, geavanceerde wasstraat, kwalitatief en prijsgunstig ruim 120 auto's in 60 minuten gewassen kunnen worden. Voor de optimale behandeling van de auto's zijn er ook wasboxen en een stofzuigplein aanwezig.

Duurzaamheid

Voor IMvest is duurzaamheid een belangrijk aspect bij de ontwikkeling en realisatie van haar projecten. Bij Washin 7 wordt per wasbeurt +/- 500 liter water gebruikt. Dit water is afkomstig van een eigen grondwater bron en wordt door een membraam gevoerd om het te ontdoen van kalk en mineralen. Voor al het water dat wordt gebruikt wordt 80% gezuiverd en hergebruikt. Daarnaast worden alleen biologisch afbreekbare zepen en shampoos gebruikt. Voor informatie omtrent dit nieuwe concept "indoor Carwash" verwijzen wij u graag door naar de website washin7.nl.