It is a long established fact

Welkom bij IMvest the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic

Vastgoedmanagement

Structureel en goed uitgevoerd vastgoedbeheer is erg belangrijk. Uw bedrijfspand is immers het visitekaartje van uw onderneming.

Daarbij is het de dagelijkse werkomgeving van u en uw medewerkers waarin optimaal moet worden gepresteerd. Tevens verhoogt planmatig onderhoud de gebruikswaarde en het rendement van onze bedrijfsgebouwen en dus onze beleggingsportefeuille.
Als gevolg van deze belangen hebben wij ervoor gekozen het technisch onderhoud van onze gebouwen in eigen beheer uit te voeren. Op deze wijze verzekeren wij ons van kwalitatief goed onderhoud en dus het kwaliteitsbehoud van onze panden.
We maken daarbij vooral gebruik van onze eigen onderhoudsdienst IMvest Bouwbeheer, maar ook van regionale service- en onderhoudsbedrijven.

IMvest Bouwbeheer

IMvest Bouwbeheer is volledig gespecialiseerd in het onderhouden, verbouwen en renoveren van bestaand onroerend goed. Onze ervaren vakmensen beschikken over de vereiste specialistische kennis en zijn in hun vakgebied goed opgeleid.

Wij opereren oplossingsgericht en efficiënt. Daarnaast zijn we voor u, als gewaardeerde eindgebruiker van onze panden, 24 uur per dag bereikbaar.

Onderhoud

Op basis van inspecties worden adviezen opgesteld voor preventief, periodiek en achterstallig onderhoud en wordt ervoor gezorgd dat deze op een juiste en vakkundige wijze worden uitgevoerd. Tevens worden er onderhouds- en exploitatiebudgetten opgesteld die voor onze eindgebruikers duidelijk en inzichtelijk zijn.

Verbouwen

Onderhoud aan een gebouw zorgt ervoor dat deze in een goede staat blijft. Het kan echter voorkomen dat door wijzigingen in uw bedrijfsactiviteiten ingrijpende verbouwingen gewenst of zelfs noodzakelijk zijn. IMvest Bouwbeheer heeft veel ervaring en een goede reputatie als het gaat om het uitvoeren van (ingrijpende) verbouwingen.